Over Talls

Intro

Langer zijn, het is zo simpel. Het ene persoon is nu eenmaal langer dan de ander, echter is lengte van oudsher iets dat men erg belangrijk vindt. Zo worden welvaart, gezondheid en een goed uiterlijk ook snel gekoppeld aan lengte.

Veel mensen vragen zich af waarom lengte zo belangrijk. Op jonge leeftijd wordt al duidelijk dat lengte belangrijk is, niemand wil de kleinste van de klas zijn, lengte lijkt dus al op jongere leeftijd een belangrijke factor. Vooral mannen voldoen graag aan een imposante verschijning maar ook vrouwen vinden het vaak niet erg om net dat kleine beetje langer te lijken.

Talls

Talls, de uitkomst voor iedereen. Talls, bieden een veilige en comfortabele manier voor iedereen om net wat langer te worden. Talls zijn gemaakt vanuit een orthopedische optiek en van hoog kwaliteit PU met een leren zool. Hierdoor zijn Talls slijtvast en nemen geen onaangename geuren aan.

Na het succes van Talls volgt Talls Woman. Een speciaal ontworpen model speciaal voor de vrouwen. Korter in lengte en iets minder breed maar verder indientiek aan het succesvolle concept van Talls.

Zakelijk

Wij bieden naast interessante groothandel prijzen en partner oplossingen ook eventuele personalisatie aan met uw logo of huisstijl met onze eigen persen in Nederland en België. Neemt u voor zakelijke aspecten contact op met zakelijk@talls.nl

Talls in cijfers

0
Duizend Talls verkocht
0
Landen actief
0
Jaar ervaring
De waardering van www.lifterz.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 302 reviews.